125x125 Ads

Kenapa Perempuan Lebih Extream Daripada Lelaki ?

Assalamualaikum,



Hai, pejam celik pejam celik tak sangka da nak stpm. huhu. lagi 8 hari doe stpm. makin da nak stpm, makin kerap aku on9. adess Nak nak lagi banyak tgok wayang sejak kebelakangan ni. Klip 3Gp la, Reel Stell la, yang latest tgok In Time plak. kadang-kadang rasa diri ni macam tak exam je tahun ni. rase macam baru masuk form 6 je semalam. hehe




*menghitung hari nak stpm



Actually da lama aku pikir kan pasal benda ni. tapi aku takde kesempatan nak luahkan. kadang-kadang aku tertanya2 , kenapa la pompuan skrang lebih extream daripada lelaki ? extream ? maksud aku dari segi perlakuan, pertuturan dan banyak lagi la.



takde la sume pompuan macam ni kan ? :terharu. contoh yang mudah, semalam aku g la jalan2 kat satu shopping complex ni. name dirahsiakan. takut kena ban plak. haha. tengah syok2 cuci mata jalan-jalan terdengar la sorang hamba allah ni (pompuan) ngan member2 dia. cara dia cakap macam member dia ue 1km kat depan dia. padehal sebelah je. maybe dia nak satu mall ni dgr kot.:entah.




*tak dengar, tak dengar



tue ok lagi la. nak disedapkan crita ag, ade ke ptot dia keluar kan perkataan yang tak sepatut nya. nak cakap pun segan. biar la rahsia. paham2 ea. sentap mak dengar. sebagai lelaki ni, aku pun tak penah cakap benda alah tu. bukan la nak cakap diriku ni baik sangat, tapi bila bercakap ade la batas nya.



maybe betul kata orang, "dunia da terbalik" maksud nya sekarang ni nama je pompuan tapi kelakuan mengalahkan lelaki. dan sebaliknya. bukan niat hati nak meninggung mana2 pihak.
 *maybe aku tulis entry ni, korang bole bagi feedback yang lebih bernas.




*tanda ingatan tulus daripada hati



kita sebagai manusia ni harus sedar di mana kita berada. dunia ni hanya tempat sementara, akhirat jua yang selama-lamanya. jadi, kita sama2 sentiasa muhasabah diri. kata orang, "biar hari ni lebih baik daripada semalam, dan hari2 seterusnya dua kali ganda baik daripada hari ni." yang baik datang daripada allah, yang kurang molek datang daripada diri ini.


last entry sebelum stpm :hoho



Wassalam

6 comments:

{ ReYnn } at: 12 November 2011 11:54 PG berkata...

noah!! p study!!

{ Cik YuU } at: 12 November 2011 2:40 PTG berkata...

noahhhh... pi studyy!! haha .. good luck yer stpm.. buat elok2 ye :terharu

{ Red } at: 13 November 2011 1:52 PTG berkata...

study!!!! XD

{ !akurakura! } at: 13 November 2011 2:03 PTG berkata...

cane nak paham ek ? banyak nau rahsiakan . :fuh

malas nak suro noaah study . sebab nanti dia pergi membuta . :P

{ HujanMenjerit } at: 13 November 2011 4:22 PTG berkata...

semua suruh noh g study..sian dia.
noh :baby jangan belajar tau. so gudluck stpm nanti. score semua tau. noh kan dah terer, tak payah study lagi la. hihihi :saiko

p/s: kalau red ajak g tgk wayang, abaikan dia. off hp, kunci pintu ok?

{ Fariz Snake(Fariz Reza) } at: 14 November 2011 6:04 PTG berkata...

dah dah pegi study nuh.....bape ari lagi stpm nih :rokok

 

Copyright © 2010 • Berbual Sambal • Design by Dzignine