125x125 Ads

Page 6 : Sabotage Kurma Yahudi

bismillahirrahmannirahim....

Assalamualaikum pembuka kata,
pemanis lidah kurma pilihannya..

Dah seminggu kita berpuasa....mesti da mula bershopping sakan ni arn..hehe..tapi tu bukan topik nya sekarang nie..kurma???erm, mesti korang pada bulan ramadhan selalu makan kurma arn...memang sunnah nabi...tapi, dalam korang makan kurma uew, noh nak nasihat kan sepaya pilih la kurma betul-betul ea... .....berhati- hati..... ...be careful of Kurma Yahudi.


Tolong Distribute!
Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia.  Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.

Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura. Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenama “Jordan River”,  kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini.  Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun, walaupun dari segi ekonomi.

Akhir Kalam, noh harap korang berhati-hati dalam memilih kurma. Actually bukan kurma jew, tapi produk lain yang dihasilkan oleh Israel. Harap korang be alert n sensitive ye ngan benda-alah macam nie..

KITA SABOTAGE PRODUK ISRAEL..

ALLAHUAKBAR !!!!!!!!

wassalam...

0 comments:

 

Copyright © 2010 • Berbual Sambal • Design by Dzignine