125x125 Ads

Arhhh....Sudah TERJEBAK ....!!!!

Dulu bila aku tengok member-member buat blog, aku cakap "ape benda la...macam xde keje laen jew kowg nak buat.."dyeowg pun melenting la.."peduli apew aku...aku kacau hidup kau kew??"..huhu... Seriously, aku dulu tak minat blog-blog nie. Actually, bukan tak minat, tapi tak tahu apa yang nak diconteng kan wall uew..huhu.
Tapi, sejak kawan baik aku buat blog, aku tengok macam interesting jew. Banyak la yang dia cerita kan kat blog dia. Pacal Freemanson la, Lady Gaga La, Lelaki Vs Pompuan la.. Aku baca, best gak ea maen blog-blog nie. Ha, yang aku tak boleh bla, bukan main happening lagi bila orang lain follow blog dia.. Sekarang nie aku tak tahu berapa banyak follower dia.. Kat bawah ni dia punye blog :



Pastu arn, aku minat sorang gadis yang kecil molek yang sekarang nie tengah meningkat naik nama nye. Nama dia Imratul Najwa bte Abdul Latiff atau nama glamour dia, Najwa Latif. Ala, tak kenal kew??? yang nyanyi lagu CINTA MUKA BUKU uew..kalau tak tahu g search kat laman youtube.. Nanti keluar la video-video dia.. Aku minat dia sebab dia pandai nyanyi and lebih-lebih lagi pandai maen gitar.. minat la..hehe...aku pun musician gak...nama band ade, White Key Band..tapi orang nye tak penah cukup-cukup..huhu.. Ha, berbalik pacal blog nie..yang budak najwa tue pun ada blog..aku baca blog dia, aku terfikir , "Best gak ea ade blog nie.".. Blog nie boleh jadi tempat untuk nasihat orang..tapi yang tak boleh bla, ade gak insan-insan yang tak berpendidikan yang buat blog nie sbg tempat kutuk-kutuk orang..aku tak paham la..Marah nie tau...!!!grrrr....



Ha, nie la dia Najwa Latif yang aku cakap-cakap kan tadi...comel x??hehe...yang aku tak sangka yang dia ade gitar sama ngan aku, Santa Cruz..macam ade godoh jew...towink, towink, towink...hehe... Sekarang ni aku tak sangka yang aku da ada blog...buat masa nie, nie jea la yang kudarat aku mampu untuk menulis..hehe...tak la..aku da nak balek asrama nie..maklum la cuti skola da nk abiz.. Newy, nanti kalau ada masa aku update ea blog nie..bye2...
Assaslamualaikum

1 comments:

{ Noah Navas } at: 7 Ogos 2011 2:43 PTG berkata...

Thx ye pada sesape yang sudah jengok blog nie...hnye Allah yg mampu membalas jasa korang..^^

 

Copyright © 2010 • Berbual Sambal • Design by Dzignine